Cum să ștergeți un cont pe Windows 8: sfaturi pentru utilizatorii de PC și dispozitivele mobile

Faptul că pe un computer sau laptop în același timppot fi înregistrați mai mulți utilizatori, pentru că nimeni nu este un secret. Cu toate acestea, uneori se întâmplă că uneori "contabilitatea" neutilizată trebuie eliminată din viața de zi cu zi. Cum se șterge un cont pe Windows 8, acum și va fi luată în considerare.

Care sunt conturile?

În primul rând, este necesar să se facă o distincție clară între concepteconturi. În mod convențional, ele pot fi împărțite în înregistrarea utilizatorilor locali ai unui terminal de calculator cu un singur "sistem de operare" și așa-numitul cont Microsoft, care este atribuit în principal administratorilor de sisteme informatice.

cum să ștergeți un cont pe Windows 8

După apariția utilizatorilor Windows 8desktop-uri, laptop-uri și gadget-uri mobile au capacitatea de a vă autentifica în sistem este prin înregistrarea „maykrosoftovskih“, care, la rândul său, a dat o mulțime de caracteristici noi, cum ar fi sincronizarea de date cu servere la distanță, de stocare online, stocare parole sigure, și multe altele. Dar să ne uităm la întrebarea cum să eliminați un cont pe un Windows 8 orice tip, în cazul în care un administrator sau utilizatorul nu are nevoie de nici o înregistrare locală sau nu dorește să se sincronizeze date la serverele de la distanță sau transmise de la Microsoft. Acest lucru se face foarte simplu.

Cum să ștergeți un cont pe Windows 8 în cel mai simplu mod?

Să începem, probabil, cu cea mai simplă metodă,care se aplică tuturor sistemelor care utilizează înregistrarea separată a utilizatorilor pe un singur terminal. Vom discuta imediat că, în unele cazuri, numele meniurilor în diferite sisteme pot fi diferite. Dar acum vorbim despre G8.

cum să eliminați parola pentru un cont Windows 8

Deci, mai întâi trebuie să introduceți "Panoul"(cel mai bine este să utilizați combinația Win + I), apoi selectați opțiunea de modificare a conturilor de utilizator din secțiunea corespunzătoare. După aceasta, se va deschide o fereastră în care vor fi prezentate toate intrările utilizatorilor locali înregistrați în sistem. Acum, trebuie doar să selectați "contul" de care trebuie să scapați și să confirmați ștergerea contului.

Apropo, dacă cineva are o întrebare,cum să eliminați parola contului, Windows 8 ar putea sugera două opțiuni: atunci când ștergeți înregistrarea locală în numele parola de administrator va fi șters automat, dar dacă doriți să eliminați înregistrarea administratorului, va trebui să fie introduceți o parolă a lui „uchetki“ sau de a crea un nou cont cu drepturi de administrator, dar despre asta mai târziu.

Ștergerea unui profil prin setările de sistem

Această metodă, probabil, va fi mai eficientă,deși este foarte similar cu versiunea anterioară. Pentru început, trebuie să utilizați secțiunea "Sistem" din "Panoul de control", în care este selectat meniul de parametri suplimentari.

pentru a șterge un cont Microsoft Windows 8

Apoi, în fila "Avansat", faceți clic pebutoanele și apoi va fi afișată o listă cu toate profilurile utilizatorilor. Este de remarcat faptul că în acest caz puteți vedea informații despre spațiul pe disc ocupat de fișierele utilizatorilor. Acum este selectat profilul pe care doriți să îl ștergeți, după care operația este confirmată. În unele cazuri, sistemul vă poate solicita să salvați fișierele acestui utilizator. Există deja - la voință.

Cum șterg un cont Microsoft (Windows 8)?

O altă modalitate de a vă asigura că este completănumai înregistrarea locală, dar și "contabilitatea" Microsoft, este de a crea un cont nou care să utilizeze drepturile administratorului. Această metodă este utilă în cazul în care este necesar să se refuze sincronizarea datelor cu serverele la distanță, dar să se păstreze controlul deplin asupra sistemului. Cum șterg un cont în Windows 8 în acest caz?

șterge contul Windows 8 de pe telefon

Mai întâi intrăm în panoul Charms în dreapta și în fațămodificând setările computerului la care ajungem la secțiunea de control a altor conturi. Aici trebuie să creați o nouă înregistrare, apoi să schimbați tipul acesteia la "Administrator".

Salvați acum modificările făcute și ieșițiactivă "contabilitate" (această procedură este efectuată direct de pe ecranul principal). Apoi, pentru ca modificările să aibă efect, vom reporni sistemul și următoarea intrare se va face într-un cont nou. Mai mult, după cum este descris mai sus, ștergeți "contul" anterior al administratorului local, după care înregistrarea Microsoft va fi ștersă automat.

Eliminați "contabilitatea" pe un dispozitiv mobil

În cele din urmă, să vedem cum să ștergem un contWindows 8 pe telefon. Nu e așa de simplu. Faptul este că înregistrarea Windows Phone 8 bazată pe Microsoft sau Hotmail nu permite astfel ștergerea.

Singura modalitate cea mai practică este de a creaun cont nou sau inițial pe resursa oficială windowsphone.com, apoi efectuați o resetare la setările din fabrică sau mai întâi efectuați o resetare și apoi creați o nouă "contabilitate".

cum să ștergeți un cont pe Windows 8

Resetarea se face prin lista de aplicații, undeselectați intervalul de parametri, apoi selectați elementul informativ al dispozitivului. Apoi, se utilizează șirul de resetare. Sistemul va emite două avertismente, care trebuie aprobate, după care dispozitivul va reporni. După cum este deja clar, va trebui să vă conectați la contul deja creat sau să creați un cont nou în timp ce configurați gadgetul.

concluzie

După cum puteți vedea, practic în toate cele descriseopțiunile ștergeți "contabilitate" sau profilul nu este nimic complicat. Cu toate acestea, dacă vorbim despre sistemele informatice, trebuie să înțelegem în mod clar ce înregistrare să eliminăm. În caz contrar, este posibil ca atunci când administratorul este dezactivat sau șters, fără a crea un cont nou cu aceleași drepturi, controlul asupra sistemului se va pierde și, în unele cazuri, chiar și datele de conectare vor fi imposibile fără restabilirea înregistrării principale.

Cu telefoanele, problema pare puțin mai simplă,dar după resetare, toate aplicațiile instalate anterior vor trebui să fie instalate din nou. Singurul lucru bun aici este numai salvarea fișierelor de utilizator. Cu toate acestea, merită o sută de ori să gândiți și dacă este necesar să ștergeți înregistrările deloc. Dacă acest lucru este justificat dintr-un motiv, atunci da. Dacă nu există nici un motiv serios, este mai bine să nu faceți față acestor lucruri.

</ p>
a placut:
0
Articole similare
Cum să ștergeți un cont pe iPhone?
Cum se creează un cont în Skype:
Cum se redenumeste un folder de utilizator
Cum se elimină o parolă în Windows 8? Resetați-vă parola
Cum se adaugă un cont în Windows 10:
"Windows 11" este numele următoarei versiuni
Cum se creează un cont Microsoft și
Cum să vă conectați în Windows 7 Administrator:
Cum să adăugați și, de asemenea, cum să ștergeți un cont
Postări populare
în sus